11 Smarta tips om vad du ska titta efter när man köper en Beach House

Det är viktigt att du investerar i rätt beach house så att fastighetens kostnaden kommer att öka under en tidsperiod. Här är några saker att tänka på innan man köper.
Många människor tycker om att utbyta fritidshus med andras för ett par vistelser. Kliv in andras skor och tror att om de kommer att vilja stanna i din strand hem. Om svaret är ja, då är du på rätt väg för att göra ett köpbeslut.

Om du planerar att köpa en strand hus, måste du överväga vissa saker innan du köper en. Till exempel, se till att beach house är inte för gammal. Som strand hus genomgår konstant slitage på grund av den salta luften och kraftiga vindar, kommer ni att sluta spendera en massa pengar på att reparera plats. Kom ihåg att om huset är närmare till havet, kommer priset att vara högre. Så, om du kan göra med bara en utsikt över havet, inte spendera alltför mycket på ett hus med en shorefront. Det är inte tillrådligt att spendera på en strand hus även om du inte har råd med det. Logga in på Internet för att se till att det inte finns någon stor regering projekt på gång inom samma område, eftersom detta kommer att släppa dina fastighetspriserna och även tvinga dig att sälja huset till lägre priser. Detta tytfrn artikel kommer att ge värdefulla råd till dig för att köpa en fastighet nära stranden.

Hyra en lokal fastighetsmäklare

Det är viktigt att du hyr en fastighetsmäklare som kommer att ha kunskap om det lokala området. Han kommer att kunna föreslå de bästa egenskaperna som kommer att vara i din tilldelade budget. Han vet om de områden som är utsatta för höga tidvatten, stormar och översvämningar och ber dig att undvika dessa områden. Genom sina kontakter, kommer du också att kunna förhandla fram ett bättre pris.

Scout för rätt plats

Inte bara köpa ett hus, eftersom det marknadsförs som “heta” egendom genom din fastighetsmäklare. Bortsett från överväger huruvida huset vetter mot stranden eller inte, kommer du också att se till att det inte ligger i ett helt isolerat område eller en som är överfulla.

Försök att hyra en fastighet i grannskapet och stanna där för ett par dagar för att förstå om kollektivtrafik, tillgång till medicinsk hjälp, stormarknader, el, etc. Tänk vad som händer om det är en medicinsk nödsituation och inget sjukhus i närheten .

Undersök huset

Viktigast, tala med grannarna för att se vilken typ av företag du kommer att ha. Förstå om historien om området och huset. Förstå om husets säkerhet kvoten från dem. Om möjligt, ta fotografier av kusten runt huset, under en period av år.

Du kan också använda biblioteket för att få information om området eller bara google dem. Också, glöm inte att beställa en omfattande förlust emissionsgarantier Exchange (Ledtråd) rapport från ditt försäkringsbolag agent för att få en 5-årig historia i hemlandet. Du bör också få avslöjande rapport naturkatastrofer.

Storleken på Beach House

Så att du alltid drömt om en stor strand hus vid havet; Men, med tanke på din budget, är du bara har råd med en liten en. Se till att du får ett hus där du kommer att bli lätt kunna passa din familj och andra besökare. Se att stranden Huset levereras med verktyg som ugnen, AC, solpaneler, en riktig avlopp och avloppssystem, el, etc. Om du inte har en budget för en större, vänta tills du har samlat pengar, eller köpa en anständig beach house och förse den med vikbar möbler för att spara utrymme.

Bestäm Utility

En tillgång som ett andra hem när den inte används för hyran kommer att bli en skuld som du fortfarande måste betala försäkringar och andra avgifter för det. Därför är det lämpligt att när du inte ockuperar hus vid stranden, måste du hyra ut till andra människor som behöver en bra plats att bo under sin semester. Detta kommer att hjälpa till att få en viss inkomst, som kan gå så medel mot ditt lån återbetalning.

professionell inspektion

Du skulle definitivt inte vill investera i ett hus som kommer att vara benägna att problem på grund av högt tidvatten, havs stormar, översvämningar, etc. Du kommer att vilja bo i ett hus som kommer att vara säkert för dig och din familj. Därför är det lämpligt att huset du tänker köpa är övervakas av den geologiska inspektören eller en lokal byggnad och bevarande byrå. Denna inspektion kommer att berätta om huset ligger på en stabil land eller en som bara eroderar bort. Begära att inspektören att också kontrollera VVS och ventilation. Dessutom kommer en strandläge hus inför mer slitage på grund av den salta luften, vatten och vindar, problem till grund och trä, och bekymmer såsom rost och mögel. Inspektören kommer att låta dig veta om att köpa huset på den specifika platsen kommer att vara ett bra beslut eller inte. Det sista du vill göra är att köpa ett hus i ett område som är benägna att stormar och översvämningar som de kan göra dig punga ut en massa pengar på dyra reparationer. Även om det är en ny egenskap, är det lämpligt att du inte hoppa över inspektionsprocessen.

huset Protection

Helst bör du köpa höjas eller förhöjda stranden hus, särskilt de som ligger på shorefront. Om du inte vill släppa ett bra hus i en översvämningsbenägna området, kan du höja den för att undvika vattnet från att påverka dess utsida. Se till att ditt hus är baserad på en grund som håller sig till kravet på din zon. Kontrollera också att det är över FEMA bas Flood Elevation för att undvika skador på grund av översvämningar. Du kan också kontrollera översvämningsprofiler och försäkring ränta Maps (företag) Översvämnings. Detta kommer också att bidra till att avgöra hur mycket av översvämning försäkring som du måste ta. Det är lämpligt att du besöker FEMA hemsidan för att få mer information om detta.

Se bortom vad som möter ögat

Kontrollera om din strand hus kommer att bli en del av en husägare förening eller någon annan samfällighetsförening. Dessa föreningar sköta underhållet av gemensamma utrymmen, tillgång till stranden, etc. Om du har en strandnära hus, kan du behöva följa de regler och förordningar som fastställts av dessa förening. Du måste också kontrollera hur ekonomiskt och juridiskt stabil dessa organ. Det sista du vill göra är att ha ett hus i ett område där dessa föreningar inte har tillräckliga medel för vissa tjänster som kan höja värdet på ditt hus eller få dig en bättre återförsäljning fynd. Genomföra några online forskning om dessa föreningar innan du bestämmer dig för att köpa ett sommarhus i deras område. Du kan också läsa protokollen från de möten på deras hemsida för att få en förstahands redogörelse för sitt arbete.

Underhåll

Tro inte att när du köper huset, kommer den att förbli i gott skick utan någon särskild omsorg. Du kommer att behöva göra sitt underhåll från tid till annan. Annars kommer de salta havsvindar och kärvt klimat försämras färgen, metallbeslag, etc.

Veta om de totala kostnaderna

Du kommer att få betala för kostnaden för huset och mäkleri. Men denna initiala kostnaden
The Beach House är bara toppen av ett isberg. Kom ihåg att om du inte planerar att stanna kvar under hela året eller kommer att hyra ut, kommer du behöver för att anställa en förvaltare. Bortsett från detta, kommer regelbundet underhåll är nödvändigt för att hålla huset i ett beboeliga tillstånd. Du kommer också att behöva spendera på fastighetsskatt, försäkring av huset, verktyg, låneränta, etc. Därför beräkna de beräknade kostnaderna för alla dessa faktorer när man kommer att överväga överkomliga kvoten av stranden huset. Genomföra kostnadsjämförelse inom ett visst område, och förhandla om priser innan nollställning på en enda strand hus.

Återförsäljningsvärde

Inte bara köpa en strand hus för att du ville ha en investering. Förstå hur det kommer att gå som en långsiktig investering efter ett visst antal år. Kostnaden för fastigheten skulle uppskatta under en tid och hämta dig en bra affär när du väljer att sälja det. Om detta inte förväntas ske inom ditt hus vid stranden, ompröva ditt köpbeslut.

Om du köper ett hus vid stranden i samarbete med en vän eller familjemedlem, besluta om villkoren för fördelning av hyresintäkter. Om du har satts i 60% och din vän har förbrukat 40%, vet vem som kommer att få en större andel i hyran. Försök att köpa en strand hus i USA självt, istället för att köpa det i ett annat land. Se också till att din strand hem ligger inom köravstånd från din bostad. Du kommer att behöva betala skatt på det här huset, så besöka en skatt konsult för att veta om din skatt. Titta på historien om området för att se till att det inte är benägen att naturkatastrofer. Dessutom är det viktigt att du göra en grundlig due diligence innan slutföra affären.