Efter en genomgång av Capital One penningmarknads Capabilities (COF)

Ända sedan starten 2013, har Capital One 360 ​​sätter ribban för hela nätet bankerfarenhet. Web-enda bank är ett dotterbolag till Capital One Financial Corporation (NYSE: COF), som är en av de 10 bankerna i landet baserat på insättningar. Under 2012 förvärvade Capital One ING Direct från ING Group (NYSE: ING) och skyltas det som Capital One 360. Med ett komplett utbud av banktjänster, däribland besparingar, kontroll, inteckningar och placeringskonton, är Capital One 360 ​​tävlar i toppskiktet av direkta online-banker, och känd för sin låga eller obefintliga avgifter, användarvänlig webbplats och utmärkt kundservice. Det enda klagomålet en person kan ha om Capital One 360 ​​offer var att det inte erbjöd en penningmarknaden konto. Detta ändrades mars 2016 när Capital One 360 ​​lanserade 360 ​​Penningmarknad.

Om 360 Penningmarknad

Som med alla Capital One 360 ​​produktutbud, är den nya penningmarknaden konto enkel och billig. Det finns inga månadsunderhållsavgifter och inga minsta balans eller minimiinsättningskrav. Kontot har två nivåer med möjlighet att tjäna en högre ränta på högre nivå. För saldon på $ 10.000 eller mer, den genomsnittliga procentuella avkastningen (apy) var 1% som den 16 april 2016. För konton med mindre än $ 10.000, apy var 0,6%. Det finns inga betalkort eller check-skrivbehörighet, men medlen kan överföras elektroniskt mellan andra Capital One konton och externa konton med hjälp av en online-instrumentbrädan eller mobilapp. Kontot ger också avlägsna insättning och direkt insättning. Konton är federalt försäkrade upp till $ 250.000 per person, per konto, och de federalt begränsas så att antalet uttag som kan göras inom ett uttalande period.

Hur 360 Money Market Jämför

Om du funderar på bara apy för jämförelse, finns det flera online konton penningmarknaden erbjuder högre än 360 penningmarknaden. bara med tanke på konton med ingen avgift, inga-minimikrav och icke-attraktiva priser, Dime Savings Bank of Williamsburgh, en division av Dime Community Bancshares, Inc. (NASDAQ: DCOM), erbjuder en 1,1% apy på insättningar av något belopp. 360 Penningmarknad första klassens hastighet av 0,6%, medan fortfarande långt över det nationella genomsnittet för penningmarknadskonton, sätter det under flera av sina online-konkurrenter som Ally Financial, Inc. (NYSE: bundsförvant) på 0,85%, SLM Corporation (NASDAQ: SLM) på 0,9% och Discover Financial Services, Inc. (NYSE: DFS) på 0,8%.

För insättare som känner att check-skrivande och betalkorts privilegier är viktiga egenskaper för deras konton penningmarknaden, kan 360 Penningmarknad besviken. Många av dess online konkurrenter, inklusive Ally, SLM och Discover, erbjuda både. Men det är lätt att göra elektroniska överföringar mellan andra Capital One 360 ​​konton eller ett externt konto. Federala bestämmelser begränsar kontoutdrag penningmarknads till sex per uttalande period.

Om du väljer 360 Money Market?

Med lanseringen av 360 Penningmarknad, Capital One 360 ​​erbjuder ett komplett paket av online-banktjänster. Insättare som kan hålla minimibalans $ 10.000 hittar ett% apy är konkurrenskraftig. Fördelen Capital One 360 ​​har gentemot sina bästa online konkurrenter är dess starka, låg kostnad sortiment av bankprodukter såsom gratis kontroll och besparingar, samt låga investeringar. Capital One 360 ​​är också känd för sin förstklassig kundservice, vilket är en viktig faktor för online insättare. Kontoinnehavare har 24/7 tillgång till kundtjänst. För kunder som söker konkurrenskraftiga priser utöver en komplett Internetbank erfarenhet, Capital One 360 ​​skattesatser som en av de bästa.