En Briljant detaljerad förklaring av fasta livränta

Livränta är den perfekta instrument för att planera pensionsavgångar. Ta upp livräntor och lämna extravaganta världsturnéer och reser äventyr för de skymning år, när du har absolut inga bekymmer. Det är viktigt att förstå begreppet livränta och dess typer, innan du börjar investera i den första du stöter på. Den här artikeln förklarar livränta och dess typer innan de ger information om fasta livränta.
En livränta är en ränta baserad investeringsinstrument, som tar i en investering i tid och ger en ström av stadig inkomst i gengäld hela livränta innehavarens liv. Även livränta är verkligen inte försäkringar, kan dessa investeringsavtal innehåller funktioner som dödsfalls och minimigarantier. Vi börjar den här artikeln med många olika livränta typer och senare bara fokusera på fasta livränta för att ge dig fördjupad information om ämnet.

Livränta och dess typer Explained
Låt oss förstå livränta och dess typer. Omedelbara livränta: Som namnet antyder, innebär en omedelbar livränta omedelbara utbetalningar eller distribution. Enligt ett nuvärde system, kvittona starta omedelbart efter investeringen görs och det är fördelaktigt för någon som redan gått i pension.
Livförsäkring Livränta: Dessa är olika typer av livstid livränta där ett avtal mellan individer och deras försäkringsbolag lovar en livslång inkomst för nämnda första betalning.
Uppskjuten livränta: Under denna livränta, är periodiska betalningar mot investeringen under en anhopning fas, och distributioner börjar först när denna fas har avslutats. Den här funktionen gör det möjligt för innehavarna att faktiskt spara till pensionen under en period snarare än att komma upp med alla pengar på en gång.
Fast livränta: När en livränta betalar en fast ränta på de betalningar som gjorts under uppbyggnadstiden, är det betecknas som en fast livränta. Denna egenskap gör dem jämförbara med höggradig räntebärande värdepapper i sina risk och avkastning profiler.
Fondförsäkring: Dessa brukar komma med ett prospekt, som kredite avkastning på dem varierar beroende på portföljens avkastning. De är de mest lämpade för risk tolerant folk, som söker tillväxt.
Aktieindexerade livränta: När kredit intresse av en livränta är kopplad eller bunden till utvecklingen av en ekonomisk index är livränta betecknas som en indexerad livränta. Dessa är hybrid livränta, växlar mellan fast och rörlig, även om de faller under den fasta livränta fästet.
CD livränta: Namnet kommer från det faktum att dessa känner och ser ut som bankcertifikat från utsidan. I själva verket, CD livränta är medellång till lång sikt investeringar där de fasta avkastningen är i enlighet med den räntesats som anges och löptid. De är bra för konservativa investerare som söker en fast, stadig inkomst.
Nu när du vet allt om livränta och dess typer, låt oss gå vidare till att få fasta livräntor förklaras.

Dragen av fasta livränta
Ingen artikel som förklarar fasta livränta skulle vara någonstans nära komplett utan en detaljerad förklaring av deras framträdande dragen. Så här är de. En betalning: Fast livränta innebär ett engångsbidrag, det vill säga de kräver endast en betalning. Alla nya betalningar till en fast livränta anses nya fasta livränta.
Fast ränta: Anledningen till att de är så populära är att de bär en fast ränta för det antal år kontrakts stater. Detta leder till en garanterad kvitto för personer som behöver regelbunden inkomst.
Låg risk: Det enda sättet din fasta livränta kan sluta betala dig någon inkomst, är om företaget går kaputt och din livränta belopp överstiger “Livränta statlig garanti Gränser”. Nu finns det en gyllene ägg, om du behöver en.
Stadig inkomst: Fast livränta ger en månatlig fast inkomst, vilket är ovärderligt för pensionärer. Säker månatliga kontroller kan hålla dina hushållsutgifter sorteras, även efter att du går i pension.
God avkastning på investeringen: detta är ingen risk investering ger en solid 3-10 procent avkastning. Nu slår det!
Livslångt Inkomst Generation: En livränta innehavaren kommer att vara glad att veta att hans livränta kvitton kommer definitivt överleva honom. Tänk er, lönecheckar för livet!
Val av livränta Term: Livräntor finns i kort, medellång och lång sikt och ger dig valfrihet att välja den mest lämpliga för dig. Ju längre livränta sikt högre räntan på din livränta.
Inga dolda krångel: Fasta livränta har inga problem i samband med mikro, kontraktsskrivning, premieinbetalningar eller lönecheck kvitton.
A Life Insurance: Fasta livränta är som livförsäkringar, för de kommer med tillhandahållande av dödsfalls för de återstående familjemedlemmar.
Ingen övre gräns: Det finns ingen gräns på hur mycket du vill investera i en fast livränta, inte heller finns det en begränsning av hur många strategier du bör eller kan äga. Välj belopp och lämna bakom en hälsosam arv för din familj.
Säkring mot inflation: Fasta livränta är bra inflations häckar, som det belopp som du får har en viss mängd av intresse i det.
Fasta delnings Prestanda
Låt oss gå den här artikeln ytterligare, genom att titta på resultatet av dessa livränta. Fasta livränta ge en fast, garanterad tillväxt, så länge som de inte är i förtid. Förtida uppsägning lämnar du sämre, jämfört med när det är tillåtet att nå mognad.
Uppskjuten fasta livränta tjänar betydligt mer än andra penningmarknadsinstrument, som fonder och CD-skivor, på grund av en sammansatt och uppgick till uppskov.
nackdelar
Efter tjata om de olika fördelarna med fasta livräntor, är det dags att gå vidare till vissa nackdelar och fallgropar. IRS straffavgift på 10%: När någon drar någon inkomst från en fast livränta och han är yngre än 59,5, han debiteras en 10% skatt straff av IRS. Det är bra att notera dock att detta bara gör mindre pengar, inte förlora pengar.
Inte en reavinst: Om du inte är i en ganska låg skatteklass, reavinstskatt är vanligtvis lägre än vanliga inkomstskatter. Problemet med fasta livränta är att även om tillväxten är uppskjuten skatt, är det alltid beskattas när den tas emot. Det beskattas som vanlig inkomst när de tas emot, snarare än som kapitalvinst.
Straffavgifter på Uttag: Det företag som tillhandahåller fasta livränta vanligtvis har en klausul i kontraktet, som innebär en straffavgift om de uttagsbelopp överstiger den årliga tilldelningen.
Single Up Front Betalning: Ingen ytterligare pengar kan läggas till samma avtal, även om du sparar upp lite mer i tiden. Så om du har investerat dina besparingar i det, kommer de att bli föremål för överskjutande uttagsavgifter.
Kontrakt Revelations: Om du tittar på din livränta kontrakt noga, kan det inte garantera samma intresse för hela perioden. Om du inte är medveten om detta faktum samtidigt som de investerar, kan du känner sig lurade, eftersom de flesta fasta livränta ändra sin ränta efter ett bestämt antal år.
General Information
Fasta livränta är stora marknadsinstrument för pensionärer eller ens för dem som är extremt riskbenägen och konservativ. Men en sund pensionsplan bör alltid vara en hälsosam mix av olika instrument, utan att luta till förmån för bara en typ av investering. Do jämföra alla olika typer av livränta innan du noll på en. Tricket att hitta den bästa fasta livränta (översatt till högt betalande) är att leta efter alternativ när marknaden räntorna är höga. Även på längre sikt kommer att ge en högre avkastning, måste du offra en viss flexibilitet på dina åtaganden.

Typer av fasta livränta
Det finns tre grundläggande variationer av en fast livränta, nämligen den fasta nuvärde, den fasta uppskjuten livränta och CD-typen livränta. Medan den omedelbara och uppskjuten avser frekvensen av betalningar, CD-typerna är äkta hybrider. Ett nuvärde avkastningar betalningar omedelbart efter ansamling fasen har avslutats (säg efter en månad av ackumulering). Detta är till skillnad från de fasta uppskjuten livränta, som faktiskt återinvestera räntan och betala ut först i slutet av uttrycket i en klumpsumma. Med omedelbar fasta livränta, större investeringar ger den högsta månatliga betalningar när investeras under kortare perioder. Uppskjuten livränta fungera som sparbössor, för de ackumuleras investeringar under uppbyggnadstiden och betala av med en enda stor utbetalning eller en sträng av mindre månatliga utbetalningar, efter en tid. CD livränta inte bara garantera en räntebetalning, men de ger också vissa skattemässiga fördelar.

Ju tidigare du startar din pension planering, kan de mer extravaganta din pension dagarna blir. Tänk dig att inte behöva be någon om ett enda öre för din medicinska räkningar, för hushållsutgifter, inte ens för fritid. Kom igång med några livränta forskning just nu, så att du kan hitta livränta passar bäst för just dina behov och pension mål. Har det varit i Seychellerna (ja, den du har väntat så länge för), när du lösa in på dina kloka investeringsbeslut. Jag hoppas att min artikel hjälper dig tjäna pengar på massor av kul .. där i Seychellerna! Jag skulle verkligen älska att se några bilder.