Grundläggande Pengar Ledarskap

Att ha pengar är utan tvekan viktigt. Men att hantera det pengar väl är lika, eller kanske ännu mer viktigt. Läs följande artikel för mer information om några viktiga färdigheter pengar förvaltning.
Pengar. Det som gör världen gå runt. Det hela handlar om att de pengar som vi har i slutet av dagen. Pengar bestämmer hur vi lever, vad vi gör, och i princip alla andra beslut i våra liv. Utan pengar, vi är i stort sett ingenting. Och att jag vet, är något som ingen vill gå igenom. Så det blir viktigt att vi tjänar bra. Men tjänar väl är inte slutet alla allt. Det börjar faktiskt därifrån. Pengar som tjänas, måste hanteras väl, så att vi fortsätter att dra nytta av det under en lång tid. Och däri kommer den del där vi måste lära sig några grundläggande pengar ledarförmåga. För utan dessa kommer vi inte att kunna utveckla effektiva metoder för hantering av pengar.

De flesta av oss har inte kunskap om vad några av de mest enkla och effektiva färdigheter pengar förvaltning är. Så för att hjälpa dig, den här artikeln ska ge dig just detta.

färdigheter pengar förvaltning är inte svårt att lära sig när du får kläm på hur man ska gå till väga. Anges nedan är en steg för steg plan som du kan följa för att vårda en del av dessa kunskaper.

Inventera
Det första du behöver göra är att räkna ut hur mycket du tjänar. Lägg i alla resurser. När du har denna siffra, räkna ut hur mycket pengar du behöver spendera varje månad. Om du vill veta hur mycket du spenderar varje månad, är det bästa sättet att skriva ner varje och allt som du betalar för ett par dagar. Beloppet kommer mest allmänt överstiga det belopp som du hade i åtanke, det är därför vi inte inser hur mycket vi sluta spendera på små saker. Tänk på att du behöver dessa utgifter siffra för att lära sig grundläggande färdigheter. Det är också viktigt att notera att siffrorna för två månader kommer aldrig att bli densamma, kommer det att finnas fler utgifter som uppstår i en viss månad och inte så många i nästa. Men en genomsnittlig siffra kan definitivt kommit fram till.

tilldela belopp
Nu när du vet ett genomsnittligt belopp av de pengar som du behöver för att tillbringa en månad, kommer det att bli lättare att tilldela uppgår till olika saker. Gör en lista över alla de saker som du behöver för att spendera på hyra, undervisning, räkningar (tidningar, Internet etc.) livsmedel, nödsituation (mycket viktigt), och diverse. Du kan göra en långsiktig-kort sikt listan också. Liksom månad / vecka / dag, och segregera objekten i enlighet därmed. Nu beräkna det belopp som du behöver för varje och tilldela pengar därefter.

Många människor använder kuvert metoden för hushållsartiklar och det verkar fungera för dem. För detta använder olika kuvert och markera dem, till exempel “grönsaker”, “toalett”, “livsmedel” etc, och i början av månaden fyller kuvert med det belopp som du behöver. Håll dig till detta belopp oavsett vad. När du lägger ner det på papper så är du ständigt påmind om det och tendensen att spendera bromsas.

Ta hand om skulder
Aldrig någonsin hålla en skuld. Betala en skuld så fort som möjligt, eftersom om du håller på att stapla det, kommer det bara fortsätter att få större och större och skuren i din vanliga sparplan. Ta reda på hur mycket du är skyldig och vad du behöver för att betala av, det är det första steget i att hantera din skuld. Kreditkort, måste överskott räkningar, allt som ska betalas ut. Gör en plan för densamma. Hur? Tillsammans med de andra kuvert, gör en annan för de skulder så att du har en tydlig segregation gjorts. Det kan vara svårt i början, men när du börjar fysiskt sätta i pengar, kommer du ta itu med problemet huvudet på och med fortsatta ansträngningar, beloppet kommer att betalas ut.

Planera framtiden
Nu när den inledande fasen tas om hand, måste du spara för framtiden. Det viktigaste att göra här är att utarbeta ett mål. Vad vill du spara till? Pensionering? Barns utbildning? Ett hus? VAGN 9 Eller även små planer som ett musiksystem, en ny telefon etc. Beräkna belopp som du behöver för att spara det. Detta är det första steget. I nästa steg kommer att vara hur man får pengarna i en viss bestämd tid.

Budget
Med en budget är verkligen viktigt. Ett sätt att budgetera är kuvertet sätt, så att du inte sluta spendera mer när du redan har tilldelats en fast summa till dig själv. Den andra metoden för att göra en budget, och detta är något av en medveten förändring i attityd, är att du får den i huvudet till budget saker. Medvetet bestämma att du vill budget. Inte spendera vårdslöst. Annat än att planera för framtiden och utarbeta planer för de saker du behöver spara för att hjälpa dig att budgeten väl. Detta beror på att du vet vad och hur mycket du behöver spara upp för att få detta belopp.

Investera
Efter att ha betalat alla räkningar, att det överskjutande beloppet som varar behov investeras väl. Det finns inget värre än stillastående pengar. Så konsultera en finansiell rådgivare eller en investering rådgivare som kommer att beräkna hur mycket du har råd att spara per månad, efter avdrag för utgifter och överskott. Efter detta kommer han att utarbeta ett system som passar dig bäst. Det kan vara allt från en fast depå att investera i fonder eller köpa en fastighet som tillgång.

Easy Spartips
Tillsammans med budgetering och utarbeta planer, kan du också medvetet väljer att spara. Här är några pengar att spara tips som du kan använda: Köp saker i grossistledet.
Istället för att köpa böcker, gå ett bibliotek eller starta en klubb. Använd samma formel för olika saker.
Bilpool till arbete, som kommer att spara pengar för gas och är bra för miljön.
Köpa saker till försäljning.
Gå igenom din dagliga utgifter blad, kommer du att finna att det finns flera saker i det som du enkelt kan ge upp. Som en mycket dyrt märke av hår produkt.
Stäng av strömmen när du inte behöver det.
Tjäna extra
Det har visat sig att vi aldrig utnyttja den fulla potentialen när det gäller att spilla våra talanger eller att finna andra sätt att tjäna lite extra pengar. Detta är en av de mer indirekta pengar ledningskompetens som vi behöver för att lära sig. Här är några av de enklaste sätten att tjäna pengar tagande på frilansjobb, ger undervisning, att använda sig av dina fritidsintressen och talanger som sång eller dans (som ger klasser, sjunga i en klubb) eller matlagning (som ger snacks för en anläggning eller göra en fast belopp för ett bageri). Andra metoder inkluderar, sälja saker för skrot, hålla loppisar etc.

Förvärva kunskaper pengar förvaltning kan du leva bättre. Det säkrar din framtid och hjälper dig att få kontroll över ditt liv snarare än skulderna och pengar problem med att kontrollera dig. Det bör därför vara vårt privilegium att lära sig och öva flera färdigheter pengar förvaltning att leva ett mer meningsfullt och bekvämt liv.