Home Depot lager: Analysera 3 Nyckelkunder (HD)

Med mer än 2.200 butiker och $ 83,18 miljarder dollar i intäkter under 2015, The Home Depot, Inc. (NYSE: HD) är världens största hem förbättring specialitet återförsäljare. Med ett börsvärde på $ 169.610.000.000, är ​​Home Depot lager framträdande ingår i Dow Jones Industrial Average index (DJIA). Som hem försäljning och ekonomin fortsätter att förbättras, gör det också Home Depot utsikter för 2016. Det är också goda nyheter för några av Home Depots företagskunder som genererar betydande intäkter genom partnerskap med återförsäljare. Tre av sina största kunder, Blackhawk Network Holdings, Inc. (NASDAQ: HAWK), Desarrolladora Homex, SAB de CV (MEX: HOMEX.MX) och Solarcity Corporation (NASDAQ: SCTY), också dra nytta av den ekonomiska och bostads tillväxt. För dessa tre kunder, Home Depot representerar betydande delar av sina driftsbudgetar.

Blackhawk Network Holdings Inc.

Blackhawk driver ett förbetalt betalningsnätverk som omfattar förutbetalda gåva, telekom och betalkort, liksom andra förbetalda produkter och betalningstjänster. Företaget största delen av sina intäkter från presentkort säljs på kiosker i livsmedelsbutiker, närbutiker och andra återförsäljare. Blackhawk gåva nätverkskort expanderar till mer än 200.000 butiker i USA och 21 andra länder. År 2015, företaget genererade $ 1.8 miljarder försäljning. Blackhawk och Home Depot samarbetar för att erbjuda Home Depot kunder egna förbetalda betalkort knutna till papperslösa rabatter som kan användas för att betala för varor. Programmet är utformat för att öka kundlojaliteten och återkommande försäljning. De två företagen har en intäktsdelning arrangemang där Home Depot tar emot en del av de avgifter som härrör från användning av korten.

Desarrolladora Homex, SAB de CV

Desarrolladora Homex, även kallad Homex, är en av de största hem byggare i Mexiko och Brasilien. Företaget är specialiserat på prisvärda hem utvecklingen nybörjar och är involverad i alla aspekter av sina projekt, inklusive mark utveckling, konstruktion och försäljning. En typisk medelinkomst hem består av ett kök, matsal, vardagsrum, två till tre sovrum och två badrum. Homex bygger också blygsam stora hem i många turist lokaler i hela Mexiko och Brasilien. Den 23 oktober 2015 Homex ingått en framgångsrik omstrukturering enligt mexikanska konkurslagstiftning. Företaget genomlidit flera års sjunkande försäljning på grund av ekonomin och demografiska förändringar i Mexiko. Men genom omstrukturering, har företaget positionerat sig för tillväxt. År 2015 genererade Accenture $ 21.5 miljoner dollar från försäljningen av 366 bostäder och $ 3,5 miljoner dollar från försäljning av material och konstruktionstjänster till tredje man. Home Depot Mexiko, som driver 60 butiker över hela landet, har varit en lång tid leverantör för Homex.

Solar City Corporation

Stigande bostadsförsäljning och högre nytta priser har varit en välsignelse för Solarcity, som har vuxit till att bli den största installatören av hem och kommersiella solsystem i USA. Dess tillväxt kan delvis tillskrivas dess attraktiva erbjudande att ta hand om konstruktion, installation, övervakning och underhåll utan kostnad, samtidigt som kunderna bara betalar för den el de använder genom 20-årskontrakt. Kunderna visade en preliminär besparingar i kostnader för allmännyttiga tjänster över längden på avtalen; dessa besparingar kan vara betydande. År 2015 tog bolaget $ 399.620.000 i intäkter på rörelsekostnader $ 766.610.000. De flesta av underskottet finansieras genom skuld, som företaget räknar med att betala ner genom att öka kontrakts intäkter över tiden. Solarcity samarbetar med Home Depot att använda sin butiksyta att erbjuda solenergilösningar till Home Depot kunder. De två företagen har ingått ett intäktsdelning avtal som Home Depot får en viss procent av värdet på genomförda försäljningar.