Inteckning erbjudanden: Mortgage Lens vs Mortgage Coach

Online arbetsbord blir snabbt en nödvändighet för någon försäljning. Med realtidsdata och förmågan att göra presentationer till hands hela tiden är avgörande i en digitalt anslutna värld. Det är särskilt viktigt för utlåning yrkesverksamma som ofta möter blivande husköpare på flykt. Innan banan skulle lån officerare citera en takt och leverera en transaktionsavgift kalkylblad för ett enda lån alternativ. Låntagaren måste lita på att lånet officer lade fram det bästa alternativet. Husköpare i 2016 är mer tekniskt kunniga och mycket mer krävande, med förväntningar om att ha all den information de behöver när de behöver det. På en marknad som har blivit mycket commoditized, lån officerare måste kunna differentiera sig och demonstrera mervärde. Det är där online inteckning planering och presentationssystem som skapats av Mortgage Lens och bostads Coach komma in; båda kan ge lån proffs med de verktyg de behöver för att utbilda sina kunder och göra kunderna känner att de har kontroll över beslutsprocessen. Följande är en uppdelning av både tjänster och hur de arbetar med låne yrkesverksamma att sälja fler lån.

hypoteks Lens

Inteckning Lens är en webb-baserad planering och presentation tjänsteutbud utlåning proffs 26 separata analysmoduler för allt från beräkning avslutande kostnader, att hyra kontra köpa jämförelser, till totalkostnadsanalys. Varje modul gör det möjligt för datainmatning för att producera omedelbar analys eller beräkningar. Moduler ingår en avslutande kostnader kalkylator, skuldkonsolidering, befintliga lån, ett år ARM jämförelse, hyra kontra köp och totalkostnadsanalys. Inteckning Lens är webbaserat, så det gör det möjligt för presentationer som skall göras på varje dator ansluten till Internet. Användare kan ställa in en videopresentation med någon skrivbordsdelning program som WebMeeting123. Inteckning Lens är en prenumerationsbaserad tjänst med månadskostnader börjar runt $ 47 i april 2016.

hypoteks coach

Inteckning Coach lanserades 1997 som en inteckning planering och presentation tjänst som använder Excel och rudimentära presentationsprogram tillgängliga vid tidpunkten. Inteckning Coach har utvecklats med teknik och erbjuder stationära och mobila applikationer matas med realtidsdata. Sin svit av verktyg kan användas på flera plattformar och på alla enheter, som gör det möjligt låne yrkesverksamma att klart illustrerade alternativ med detaljerad finansiell information, diagram, video berättande och live uppdateringar, virtuellt eller personligen.

Till skillnad från andra verktyg lån analys, erbjuder Hypoteks Coach en helt integrerad plattform av verktyg som ger en komplett end-to-end process för Customer Relationship Management (CRM), planering, presentation och uppföljning. Användare arbeta bort av en intuitiv instrumentpanel för varje kund för att ta kunder genom totalkostnadsanalys, aktie Flytta, hyra kontra lån och konsolidering analys, som behövs för flera alternativ på en gång. Information eller presentationer kan levereras till en kund via en app eller presenteras personligen. Presentationen kan delas med flera användare som har hämtat appen. Dessutom innehåller inteckning Coach en uppdateringsfunktionen i realtid kallas RateWatch som använder den senaste interaktiva diagram teknik för att spåra räntor och trender, ge användarna up-to-the-minuten-information. Grafiken är rikt färgad och lätt att förstå. Inteckning Coach fungerar som en prenumerationsbaserad programvara tjänsteleverantör med månatliga avgifter börjar på omkring $ 70.

Inteckning objektiv eller inteckning Coach?

Inteckning Lens är mindre dyr tjänst, och det ger de flesta av de väsentliga beräkningar utlåning yrkesverksamma måste utbilda sina kunder om sina optioner. Även om det är lätt att nå från alla Internet-ansluten dator, inte erbjuder en mobilbaserad version eller app. Inteckning Coach är en app som kan laddas ner genom lån yrkesverksamma och deras kunder. Kredit yrkesverksamma hoppas kunna konkurrera om Millennials måste kunna visa att de är tekniskt anpassade till hur deras kunder föredrar att kommunicera. Inteckning Coach är dyrare tjänsten, men det ger en mer robust plattform för att organisera kunddata, förbereda och presentera kundanpassade presentationer, och klient uppföljning. Inteckning Coach innebär lite mer utbildning för att fullt ut utnyttja alla sina verktyg, men företaget har många online-utbildningsverktyg och ett supportteam.