Kan Pensionärer Bo i militära bostäder?

Om du har dragit sig tillbaka från de väpnade styrkorna, kan du tänka på att leva i militära bostäder. Lyckligtvis är det möjlighet för dig. Men att hitta en plats som är lämplig för både dig och din familj kan vara lite mer utmanande än att besöka basens bostadsförmedlingen och registrera dig.

För en sak, vissa militärbaser inte erbjuda bostäder till pensionärer. I dem som gör det, måste du gå igenom rätt kanaler för att komma ifråga för arrende.

Här är en översikt över militära krav bostäder – tillsammans med flera alternativ om du är en pensionär, ifall dina planer för att leva på basen inte panorera ut.

En översikt av militära bostäder

Det amerikanska Department of Defense (DOD) föredrar att utnyttja bostäder privata sektorn. Tjänsten medlemmar som utnyttjar denna valmöjlighet får bostadsbidrag att täcka kostnaden, enligt kansli biträdande statssekreterare försvars för installationer och miljö hemsida.

För att vara berättigad till militär familj bostäder, måste du uppfylla följande kriterier: Har minst en militär familjemedlem som bor i ditt hushåll
Om enstaka, bor i baracker med en rumskompis

Men hur är det pensionärer som inte har en för närvarande tjänstgör militär familjemedlem som bor med dem?

Militära bostäder alternativ för pensionärer

Även om vissa inte är tekniskt militära bostäder, finns det flera alternativ som gör det möjligt pensionärer att uppehålla sig bland sina kamrater.

1 Militärbas – Corvias militär Living, en fastighets förvaltningsbolag som arbetar vid sidan av armén för att åstadkomma en förbättrad bostads upplevelse tillåter pensionerade medlemmar av militären för att ansöka om bostäder på armén och flygvapnet baser. Ansökan kan fyllas i online, men du måste välja den önskade egenskapen från en omfattande lista att gå framåt.

Bland de baser som anges är Fort Bragg (Calif.), McConnell Air Force Base (Kan.) Och Reece Cross vid Fort Meade (Md.).

2 Militär-Only Retirement Community – Om du inte kan hitta en fastighet på bas, kan en militär endast pension gemenskap vara ett gångbart alternativ. Det finns ett antal egenskaper runt om i landet att välja mellan, inklusive:

Indian River Colony Club (Melbourne, Fla.) – Öppet för tidigare underofficerare och berättigande kommenderar av uniformerade tjänster.

Knollwood militär pension gemenskapen (Washington, DC) – öppen för pensionerade officerare på militära eller regering löner, barn, syskon, föräldrar, föräldrar-i-lag. Det finns ingen åldersgräns för familjemedlemmar.

Armén Residence gemenskapen (San Antonio, Texas) – öppen för pensionerade karriär officerare (som har tjänat åtminstone 20 år i militären och 10 eller mer som ett uppdrag eller berättigande kommenderar) och deras makar. Änkor och änklingar är också välkomna.

Vinson Hall Pensionering gemenskapen (McLean, Va.) – Öppet för seniorer som uppdrag officerare och deras närmaste familjemedlemmar.

Falcon Landing (Potomac Falls, Va.) – Öppet för pensionärer och heder laddade officerare, makar och änkor.

3, Senior-Living gemenskapen – Det finns också flera ledande levande samhällen som är öppna för allmänheten, men huset betydande antal militära pensionärer på grund av deras placering. (Se också 5 saker att tänka på när du väljer var att gå i pension.) Detta inkluderar:

Blue Skies of Texas (två platser i San Antonio) – riktar sig till tjänstemän i de väpnade styrkorna, makar och änkor, men icke-militära pensionärer är välkomna.

Fairfax på Belvoir Woods (Fort Belvoir, VA.) – Ligger i närheten av Fort Belvoir.

Patrioter Landing (DuPont, Wash.) – Ligger nära McChord Air Force Base.

Till sist

Om du är en pensionär som vill ha kontakt med dina militära rötter, kan det finnas på bashuset alternativ för dig. Men om du hellre göra din nästa hem en lägenhet eller enfamiljshus i en högstadie levande samhälle, det finns ett antal tilltalande alternativ – speciellt om du var en officer. Det finns också Försvarsmaktens Äldreboende (om du uppfyller kvalifikationerna).

Ingen lycka med din sökning? Kontakta US Department of Veterans Affairs för ytterligare hjälp.

Du kanske också vill läsa Pensionering Planering: Hur mycket behöver jag?