Online Estate planering: När och när det inte använda den

Även om ett chockerande antal amerikanska konsumenter för närvarande inte har en vilja, kan denna trend förändras på nätet egendom planering blir allt populärare. Estate planering är processen människor tar för att skydda sina anhöriga, ekonomi och egendom i händelse av sin arbetsoförmåga eller död. Denna process omfattar ett antal uppgifter, såsom att utarbeta en vilja, om upprättande av en väktare efterlevande, inrätta förvaltningskonton för mottagarna att begränsa egendom skatter, namnge en verkställare av dödsboet, inrätta en varaktig fullmakt (POA) och Mer. Men enligt en färsk undersökning, mer än hälften av amerikanerna (allt från 55% till 64%) har aldrig ens skapat en vilja. Till råga på, nästan 10% av de människor som har en vilja skapade det så länge sedan att det är föråldrad.

Så varför är många amerikaner försummar att utarbeta sin vilja, mycket mindre hantera andra viktiga uppgifter egendom-planering? Det handlar om Benjamins. Som advokatkostnader fortsätter att svamp, de flesta familjer har helt enkelt inte råd med traditionell egendom planering. Faktum är att den genomsnittliga debiterbara timme för oss advokater ökat med mer än 10% mellan 2010 och 2014.

Online Estate planering till undsättning?

Med den explosiva tillväxten av virtuella juridiska tjänster, många amerikaner vänder sig till internet för att hantera egendom planering på billigt. År 2016 anställa en advokat för att utarbeta en enkel kommer ofta går mellan $ 500 och $ 1000. Å andra sidan, kan konsumenterna utkast, skriva ut och köra en online kommer i genomsnitt $ 60 och ibland så lite som $ 20.

Kanske är det därför Rocket Lawyer, en av de mest populära online juridiska platser, rapporterar att mer än 913,000 användare utarbetade testamenten på sin webbplats enbart 2012. Men är inte uppkopplad egendom planering verkligen det smartaste valet? Svaret är att det beror på.

3 sätt att avgöra om det är rätt

Innan du bestämmer dig, fråga dig själv följande tre frågor. (För mer information, se är gör-det-själv online Wills rätt för dig?)

1 Har jag en enkel situation?

Om du har en ganska enkel livssituation, kan nätet egendom planering vara ett gångbart alternativ för dig. Till exempel, om du för närvarande inte har några minderåriga barn och äger en relativt liten gård (ett sammanlagt värde som inte skulle bli föremål för estate skatter), har du förmodligen inte behöver hyra en dyr advokat. I stället kan du använda en online rättstjänst för att slutföra några egendom-planering väsentligheter, inklusive din vilja och ett förskott direktiv.

Även känd som en vård proxy eller en livstestamente, gör en avancerad direktiv du att utse en person att fatta beslut hälsovård för dig om du arbetsoförmögen. Som med din sista vilja och testamente, är det viktigt att uppdatera ditt vardagsrum kommer emellanåt, eftersom det kan gå ut eller dina omständigheter kan förändras.

2 Hur stor är min Estate?

Om du äger tillgångar och försäkringar som överstiger den nuvarande undantaget egendom skatt ($ 5.450.000 per person för 2016), är online-egendom planering förmodligen inte din bästa insats. Du kan dra stor nytta av att anställa en egendom planering proffs som kommer att gå igenom dina alternativ och diskutera sätt att lämna pengar till dina nära och kära och samtidigt minimera egendom skatter. (För mer information, seeHow Estate Skatter Arbete, A Real Life exempel.)

Detta kan inkludera att sätta upp ett förtroende, en juridisk konstruktion som gör att du kan bestämma hur dina tillgångar ska fördelas när du dör. Truster är också fördelaktigt eftersom de kan bidra till att minimera gåva och estate skatter och undvika bouppteckning. Till exempel, om du etablera en återkallelig levande förtroende som upphör när du dör, kommer anläggningen i förtroende passera direkt till dina namngivna mottagare. Detta kan spara mycket tid och pengar för dina arvingar när det är dags.

3, Behöver jag juridisk rådgivning?

Även om du har en ganska liten egendom, kan du fortfarande behöver expertråd på grund av vissa omständigheter. Till exempel, om du är skilda med minderåriga barn, en del av en blandad familj, äger fastigheter utanför ditt tillstånd eller har en familjemedlem som lider av ett funktionshinder, online egendom planering förmodligen inte idealiskt alternativ. Varför? För när du hanterar din egendom planering på nätet, kommer du inte att kunna inkludera komplexa önskemål i din vilja eller få expertråd från en professionell. Å andra sidan, om du träffas ansikte mot ansikte med en advokat, kan du diskutera din specifika situation, och han eller hon kommer att hjälpa dig att skapa en anpassad egendom plan skräddarsys efter dina behov.

Till sist

Även på nätet egendom planering kan säkert spara mycket tid och pengar, det är inte det smartaste alternativet för alla. Innan du väljer att gå den vägen, noga överväga din nuvarande livssituation, storleken på din egendom och andra omständigheter. I vissa fall hyra en advokat är väl värt den extra kostnaden. För mer information, se Estate-Planering Software: Fördelar och nackdelar.