spännande Karriär

Har du avslutat din utbildning? Letar du efter en bra karriärmöjlighet? Den här artikeln ger dig en lista över spännande yrken som är där för att stanna och ge dig en bra framtid.
Studenter är alltid på utkik efter spännande karriärer, och det finns mycket få karriärer i världen som ger spänning, anställningstrygghet, vacker lön paket, professionell tillfredsställelse och möjligheter att växa inom detta område. Vad är rätt jobb för mig? Var hittar jag en karriär som uppfyller alla mina behov? Dessa frågor spökar medvetandet hos studenter och unga proffs. Under de senaste åren har många människor förlorat sina jobb på grund av lågkonjunkturen. Människor idag vill ha en karriär som är recession bevis, har en lång hållbarhet och erbjuder gott om chanser att tillväxten i den.

Mest spännande karriärer

Video Game Tester
Videon spelbranschen är en $ 60 miljarder företag i nöjesvärlden. Även känd som en av de mest kreativa jobben i världen, är detta yrke bäst lämpad för människor som lever i en värld av videospel. En video spel testare analyserar videospel för programvara fel och säkerställer kvalitetskontroll. Ett spel testare arbetar för företaget som konstruerar och utvecklar videospel, de betalt för att granska och testa den slutliga spelprodukter. Att bli ett spel testare är inte en lätt uppgift. Man bör ha en örn öga för att upptäcka fel och små fel i spelet. Medvetenhet om utvecklingsprocessen av ett spel är också till stor hjälp. Ett spel testare tjänar runt $ 40.000 per år och med mer erfarenhet löneskalan kan stiga. Så att folk som kan ge sina kreativa, värdefulla ingångar på videospel och även besitter datakunskaper, är bäst lämpade för jobbet.

psykiatriker
Detta är min favorit plockning. Ett jobb av en psykiater är utmanande och samtidigt är också mycket ädelt. Psykiatriker diagnostisera och behandla människor med psykiska störningar. Det här jobbet är för människor som är intresserade av medicin och fascineras med kraften i mänskliga sinnet. Människor i dag är missnöjda; De har allt bilar, pengar, ett stort hus, men ändå de känner livet är ofullständig. De lider ofta av en mental eller känslomässig uppdelning. Psykiatriker behandla och hjälpa människor som lider av ångest, psykisk utvecklingsstörning eller ovanligt beteende. För att bli en psykiater, studenter måste ha en kandidatexamen varefter de kan gå med i en medicinsk fakultet. Efter att ha avslutat erforderlig utbildning, ett år av praktik måste slutföras. Efter avslutad praktik; en 3 år psykiatrisk utbildning är obligatoriskt att få en licens som en certifierad psykiatrisk. Det är en fantastisk karriär som betalar bra och lönen intervallet startar från $ 180.000 per år, vilket kan gå upp till $ 280.000 med erfarenhet.

Commercial Pilot
Att bli pilot är ett drömjobb för många av oss. Piloter navigerar sina plan från en destination till en annan. En pilot får se en mängd olika platser och träffa människor från alla samhällsskikt. Människor som fantiserar om flygande borde väl ge denna karriär en chans. Det är nödvändigt att den sökande bör vara över 18 år för att få en giltig flygande licens och bör ha en sund själ och kropp. Medan en examen i vetenskapen kunde bevisa ganska bra, är en pilot egentligen inte kräver en examen. Det viktigaste att ha är relaterad utbildning erfarenhet från ett ackrediterat flygskola. En kommersiell pilot tjänar nästan $ 100.000 till $ 200.000 per år. Det är en spännande karriär som betalar bra men också kräver en hel del timmar.

Apparatdykning
Det anses som en av de mest roliga karriär dagens generation. Det kan vara en unik möjlighet för någon, men för vissa är det en daglig jobb. Dykare arbeta och utforska den marina världen på en daglig basis. De arbetar i alla typer av vattendrag såsom sjöar, hav och oceaner. När jag ser en dykare, jag minns dykning i den vackra korallrev. Men det finns mer än detta spännande karriär erbjuder. Dykare arbetar också som dykinstruktörer, skattjägare, oljearbetare, undervattensfotografer och farliga material dykare. Det här jobbet ger en fantastisk karriär, en chans att resa platser, tjäna en fet lönekontroll och även lära sig mycket om undervattensvärlden. För att bli en dykare, kan intresserade studenter anmäla sig kurser universitet i sitt hemland och genomgå utbildning. Människor som bara älskar att simma och vill vara nära till stranden, är detta jobbet. Lönen för en dykare börjar från $ 40.000 till $ 80.000 per år.

Modell
Världen modellering fascinerar miljontals människor runt om i världen. Glamour, livsstil, blixtar av ljus; hela idén är bara fascinerande. Folk som älskar mode, kläder och spotlight bör definitivt prova denna karriär. Det är också mycket viktigt att komma ihåg att en professionell modell måste ha en perfekt kropp och utseende. Det finns många grooming institut och även många talangjakter är organiserade på TV, som fungerar som en post pass för blivande modell. För att lyckas i den här branschen är det viktigt att ha goda allmänna relation färdigheter för att knyta nya kontakter och ta några uppdrag. Fotografiska modeller komma runt $ 250 per dag och ett lyckligt fåtal får undertecknas av modellagenturer och tjäna nästan $ 200.000 per år. Modeller som används av modehus få $ 40.000 till $ 70.000 per år.

matkritikern
Det här jobbet är bäst lämpad för människor som älskar mat. För att bli en framgångsrik matkritiker det är viktigt att prova olika typer av livsmedel eftersom det är ett jobb som betalar människor bara för att äta och kritisera. Jag skojar inte; matkritiker betygsätta mat och vinprovare njuta av några av de finaste vinerna i världen. Äta olika recept och ge en översyn om det är den viktigaste delen av en matkritiker jobb profil. Matkritiker försöker också en mängd olika rätter och reser över hela världen för att betygsätta dem. Det är viktigt att matkritiker uppdateras om föda och fakta om olika kök. Att ha en kort idé om restaurangbranschen kan också hjälpa. Eftersom de flesta matkritiker publicera sina recensioner är det viktigt att han / hon bör också ha goda muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga. Eftersom kvinnor vet mat bäst, är en matkritiker eller en vinprovare är bland de bästa alternativen som spännande karriärer för kvinnor. En matkritiker lön varierar från $ 51.000 till $ 97.000 per år.

dans Instructor
Det här jobbet är lämpad för personer som kan röra sig snabbt på dansgolvet, har stora pedagogiska förmåga och inte har något emot att komma nära människor av motsatt kön. Det tar naturligtvis en hel del tid att fullända dessa danssteg. Denna kreativa karriär fungerar ännu bättre för lärare som är specialister inom ett visst dansform. Dansinstruktörer tjäna mer än $ 200 för varje timme sessioner. De flesta lärare föredrar att öppna upp en studio, men det tar en hel del år av hårt arbete och engagemang.

Ovan är en lista av fascinerande yrken som betalar bra. Om dina intressen matcha med de alternativ som nämns i denna artikel; sedan steg upp och börja arbeta på dina drömmar.