Vad är besparingar obligationer?

Sparobligationer utfärdas av det amerikanska finansdepartementet och betraktas som en säker investering. De utfärdades först 1935, och kallades defensiva obligationer, och var informellt kallas War Bonds. Här är mer …
Idag finns det många vägar för att investera: aktier, fonder, guld, fastigheter, och många andra. Några av dessa typer av investeringar såsom aktier, fonder, etc., kan vara riskabelt, och säkerheten för dina investeringar kan inte garanteras. Så är det bättre att satsa på säkra investeringar som besparingar obligationer.

Definiera Savings Bonds
För att finansiera USA: s investering i första världskriget, hade USA skapade dessa obligationer. De utfärdas av den federala regeringen och är räntebärande. I motsats till de som kan handlas på marknaden, överföra dessa obligationer är inte möjlig. Merparten av tiden, kan de säljas till ett pris som är lägre än det nominella värdet. Du får en ränta på dem för en viss tidsperiod. De anses vara den säkraste investeringen eftersom de utgör regeringens skyldigheter gentemot investerarna. Baserat på rådande räntor och inflation uppgifter, deras avkastning fluktuerar med jämna mellanrum. De befria dig också från statliga och lokala skatter. Inlösen dem är inte möjligt förrän intresset blir skattepliktig.

Olika typer av besparingar obligationer
Det finns i huvudsak tre typer: serien EE, serie HH, och serier I obligationer.

Serie EE: Den ränta som betalas av dessa obligationer varierar med jämna mellanrum. Intresset är 90% av den genomsnittliga avkastningen på en femårig finansplan för de senaste sex månaderna. Vilket betyder, efter varje halvår, är den genomsnittliga avkastningen på fem år finans säkerhet beräknas sedan förra gången det beräknades. Senare ersatte de den serie E obligationer. Under varje kalenderår, kan du inte köpa dem som har ett nominellt värde av mer än $ 5000. Deras värde ökar som intresset ackumuleras och uppkommer. Efter EE obligationer blir mogen eller förfaller, är hela mängden investeringar som görs tillsammans med ränta tillbaka. De är främst köps av individer snarare än institutionella placerare. Räntan på dem beskattas på federal nivå.

Serie TT: De kan endast köpas i utbyte med serie EE obligationer eller E obligationer, och spar anteckningar. Du kan också köpa dessa med intäkterna från förfallna serie HH obligationer. Deras värde inte öka med tiden, och de har en löptid på 20 år. I motsats till EE obligationer, kan dessa köpas till nominellt värde med valörerna $ 500 till $ 10.000. Du kan köpa dem utan någon begränsning av det nominella värdet.

Serie I: Det är en av de vanligaste emitterade obligationer och försäljningspriset för dessa obligationer är densamma som för deras nominella värde. Deras värde stiger upp till inflation indexeras i 30 år. Under ett kalenderår, kan du köpa dem upp till $ 5000 (nominellt värde). Deras nya priser beräknas i maj månad och november varje år. En del av sitt intresse varierar medan dess andra del är fixerad. Det är konstant under den tid av obligationen.

Dessa bindningar kan vara stora källor till investeringar. Pengarna som erhålls från denna investering kan användas i framtiden för att köpa egendom eller andra investeringar. Du kan också konsultera en investering rådgivare som kan svara på dina frågor om besparingar obligationer, dess arbetsmetoder och annan relaterad information.