Vad du behöver veta för att bli en bröllopsfotograf

En bröllopsfotograf fångar minnen av bröllopsdag i sin kamera. Detta tytfrn artikel kommer att gräva i vad du behöver veta för att bli en bröllopsfotograf.
Tre snabba tips
♋ Välj din egen unika konstnärliga förhållningssätt.
♋ Använd utmärkt utskriftskvalitet.
♋ Se effektiv bild bevarande.Som cliched som det kanske låter, är det bröllopsdagen den vackraste och minnesvärd dag för brudparet. Allt måste vara i perfekt precision – ringarna, buketter, catering, dekoration, och … bröllop album. Ja, utan tvekan, är bröllopsalbum en av de viktigaste enheterna, eftersom år senare, kommer dessa fotografier katapult paret till en nostalgitripp. Vilket förklarar varför jobbet av en bröllopsfotograf är mycket viktigt. Han måste frysa härliga minnen i tryck så att paret kan reminiscens om deras lyckligare tider långt senare. Det är dock inte så lätt att bli en bröllopsfotograf, behöver du en estetisk strategi och en naturlig känsla av kreativitet i kombination med ett genuint engagemang för att göra människors liv lyckligare. Inte att förglömma, beslutsamhet och hårt arbete för att lyckas med ditt uppdrag. För att hjälpa dig i detta avseende punkterna nedan värva några av de saker en bröllopsfotograf behöver veta.

Jobbprofil
Arbetet med en bröllopsfotograf är naturligtvis att ta fotografier av bröllopsdagen.
De arbetar främst på kontraktsbasis, oavsett om de är hyrda från en studio eller de frilans.
De måste planera och ta fotografier – börjar med bruden gå ner i gången, utbyte av ringar, recitera av löften, kyssen, då gästerna, den första dansen, festen att följa, lunch, och på och om det går.
Vad de behöver komma ihåg är prioritetsordningen.
De tullar inte slutar med bara tar fotografier, måste de utvecklas, bearbetas och utformas i enlighet därmed.
Bilderna på bruden och brudgummen ska särskilt tas om hand mycket noga, och måste konstnärligt utformade (som innesluter dem i vackra ramar, etc.).
De måste diskutera dessa detaljer före ceremonin, och agera i enlighet med de kundernas förväntningar.
Om du kör din egen byrå, dina arbetsuppgifter innefattar vistas à jour med fotografering marknaden och den senaste utrustningen.

Nyckelfärdigheter
Hårt arbete
hög Skapande
Hängivenhet
Beslutsamhet
“(2).
Utmärkt Social kompetens
Attention to Detail

Utbildning
Som sådan, det finns ingen formell utbildning som krävs för detta område.
Naturligtvis, det betyder inte att du måste förbli en high school och räknar med att lära sig allt på egen hand – uttalandet betyder bara att formell utbildning är inte obligatorisk.
Detta innebär att om du har tillräcklig utbildning som en amatör eller biträdande fotograf, kan du vara berättigad till det området.
Men om du vill ha en formell examen, det finns många intresse, kandidat-, magister-och speciella diplom kurser finns på olika design- och konstskolor.
Din studie snålhet kommer att bestå av olika kurser och ämnen, nämligen – grundläggande fotografering färdigheter, digital bildbehandling, bildbehandling, digital redigering, grafisk design, ljusexponering, färg samordning, fokus, slutartid, etc.
Du kommer att utsättas för de tekniska aspekterna av handeln samt – du kommer att undervisas om de olika verktyg och utrustning, som olika typer av kamera, objektiv, filter, sensorer, stativ, etc.
Du kommer att lära om den vetenskapliga delen samt – de lösningar och tricks du behöver för att utveckla fotografier, den vinkel vid vilken bilder måste klickas, plats, etc.
Programvaran aspekt kommer att läras ut också. Du kommer att lära sig om olika fotoredigeringsprogram och tekniker för att använda dem.
Du kommer också att lära sig om de allmänna poser, förväntade poser, förteckningen över ceremonier, etc.
Vad du behöver komma ihåg är dock att detta område kräver mer av en praktisk snåla.
Även dina kurser kommer att vara 50% teori och 50% praktisk.
Därför tränar som en amatör, och få så mycket erfarenhet som möjligt.
Volontär för farmarliga parter, parader och händelser.
Du måste bygga en bra portfölj – det är din bibel, och det är vad dina potentiella hyra byråer och kunder kommer att titta på.

Utbildning och Träning
Som redan nämnts, kommer du förväntas ha en hel del praktisk erfarenhet.
Du kan inte omedelbart börja som en självständig fotograf, även med en specialisering.
Detta beror på att detta område kräver enorma kundernas förtroende – vilket innebär att du måste skapa en lojal kundbas, och detta kan göras när du har goda kontakter och du går igenom en redan känd byrå.
Efter att ha avslutat studierna, börja med att gå välrenommerade studios.
Du får inte ges på plats uppdrag omedelbart, kanske du måste vänta ett tag.
Även om du har erfarenhet, kommer du att genomgå en utbildning på din arbetsplats så att du lär dig att anpassa sig till sin stil och teknik.
Du kommer att skickas som en assistent fotograf till olika bröllop.
Dina bilder kommer att kontrolleras, analyseras, kritiseras och godkännas av din äldre, som är förmodligen den främsta fotograf för bröllopet.
När du lär dig mer och mer, kan du få en chans att täcka ett bröllop tilldelningen av din egen.
Du kan arbeta där under några år, knyta kontakter, skapa din nisch, skapa en trogen kundkrets, och så småningom filial ut på egen hand.

Hur man kan börja och arbete
Detta är bara om du planerar att starta din egen studio.
Välj din stil och format.
Hyr en bra ställe att börja studion.
Köpa bra kvalitet utrustning, som tidigare nämnts. Välj rätt linser.
Marknadsföra din portfölj – detta är den viktigaste taktiken.
Om du har någon från din trogen kundkrets, kan du be dem att rekommendera dig för en händelse.
När du offentliggörs genom word-of-mouth, kommer du att börja få erbjudanden.
Välj ett bra namn för ditt företag – bra bröllopsfotograf namn gå långt för att locka kunder.
Sätta priset noggrant. Om du börjar att vara alltför dyr, kommer du inte få någon kund. Ändå, om du börjar för lågt, du kan tas tillvara. Prata med rätt personer och komma fram till ett beslut.
Din portfölj bör vara upp-to-date.
När du får ett uppdrag, först tala till paret och familjen.
Anlita en advokat och få bröllopet avtalet beredd. Denna del är mycket viktigt, och det är ett lagstadgat krav. All information om händelsen och ditt bidrag och avgifter, bör nämnas i dokumentet.
Kontrollera platsen noggrant besluta om skotten och diskutera detta med kunderna.
Kontrollera all utrustning, och tänka på de mest kreativa och unika sätt att göra det bästa av detta uppdrag.
Bearbeta och formatera fotografier korrekt.
Var engagerad och leverera album på gång. Om du procrastinate, blir det en permanent blot på din karriär.
Ha en backup plan i händelse av risker. Vad händer om det börjar regna? Eller du blir sjuk? Skapa en plan riskbedömning.
Efter bröllopet är över och du skickar albumet, följa upp och kontrollera om paret är nöjd med ditt arbete. Du måste ta steget här, även om de inte gör det.

lönen
Lönerna varierar enormt i kreativa områden.
Din lön beror på din skicklighet, erfarenhet, händelsen täckt (om det är en liten budget bröllop, kommer du att få betalt mindre), och även den byrå där du arbetar.
När du är bara en praktikant, kan du förmodligen betalas på timbasis.
En biträdande fotograf kommer återigen att betalas enligt utfört arbete.
Eftersom dessa jobb ämnen oftast på kontraktsbasis, är det svårt att bestämma en allmän siffra.
Enligt BLS (Bureau of Labor Statistics), i maj 2013 kan fotografer tjäna mer än USD 36.000 per år.
Detta bör dock vara avsedda endast som en vägledning, och du måste komma ihåg att deras löner är alltid komma att ändras.
I själva verket, om du är en självständig fotograf, kommer din lön check varierar kraftigt.

Job Outlook
Jobbet tros ha en hygglig potential de närmaste åren.
Vad som än händer, är bröllop och fester kommer aldrig att upphöra att existera.
Om du är begåvad och smart nog, kommer du att kvalificera sig för att vara rätt kandidat och tjäna bra.
Naturligtvis är ditt jobb inte kommer att vara så glamoröst som det verkar – du måste stå ut med sena schema, kundkrav, stil förfining, inledande avslag, etc.
Trots allt detta, kan arbetsmiljön vara elektrisk om du älskar kameran.
BLS förutspådde att tillväxttakten för det här jobbet kommer att vara runt 4 $ mellan 2012 och 2022.

Misstag att undvika
Om du är fortfarande en assistent fotograf, inte försöka att gå överbord och ta individuella bilder av paret. Gör inte något sådant tills senior säger till. Inte heller kommer han att uppskatta det, inte heller kommer paret.
Hjälpa dig att välja rätt bakgrund – en felaktig bakgrund kommer att förstöra hela bilden även om ditt skott är tekniskt korrekt.
Ta upp ett uppdrag om du känner att du kan hantera det på rätt sätt. Nej, nej, jag är inte avskräcka någon. Men om du känner att du behöver mer exponering, gärna säga det och vänta på en annan möjlighet.
Aldrig, jag menar aldrig panik om din utrustning misslyckas på plats. De flesta organ ger en backup pronto, men om de inte gör det, hålla huvudet kallt och tänka på ett alternativ. Du börjar panik och skapa en scen, går din karriär ner i avloppet.
Använd inte bristfällig kvalitet. Oavsett om du arbetar för en liten byrå, eller du frilans, eller ens om bröllopet är liten budget, använda bra kvalitet utrustning, bild filter, och kameror. Du arbetar är visuell, därför du inte har råd med en kompromiss.
glömmer aldrig din checklista – det har förekommit fall där fotografer har glömt vad man ska göra när. Utsätt inte dig själv till en sådan pinsam situation.

Saker att komma ihåg
Förbered extremt god tid före bröllopet. Vet schemat, kom ihåg diskussionerna med paret, och trippelkolla all utrustning.
Se till att din backup är på plats – detta inkluderar extra kameror, objektiv, blixtar, batterier, minneskort, etc.
Det är en allmän norm att besöka bröllop plats före evenemanget. Därvid, ägna särskild uppmärksamhet åt varje detalj. Ta i bakgrunden, kyrkan, omgivningen, etc.
Detta kommer att hjälpa dig att bestämma lokaliserings och ljusinformation.
Kontrollera din försäkring. Du kanske älskar barn förstås, men du kan inte förneka att de kan vara absoluta brats vid sådana händelser. Om barn (eller vuxna för den delen) bryta din utrustning (hög kvalitet utrustning kan bli riktigt dyrt, förresten), behöver du utbetalningen.
Skytte hela dagen kan vara mycket ansträngande. Så, ta hand om din hälsa. Äta ordentligt, och om du är benägna att vissa sjukdomar, bär de nödvändiga mediciner. Du har inte råd att falla sjuk eller svag under ceremonin.
Du kan möta en hel del avslag från början, men låt inte detta få dig ner.
Kom ihåg att det här jobbet är säsongsberoende, och du kan gå flera veckor utan arbete.
Jobbet kräver att du är mycket ansvarsfull. Du kanske har en enorm arbetsbelastning också.
Arbetet, som tidigare nämnts, funktioner på kundsupport. Så försök att vara på din charmiga bäst. Odla goda relationer.
En mycket viktig punkt att komma ihåg – om du är en av dem som drömmer om en månatlig check och betala en behagligt, 9-5 jobb, det är inte din starka sida. Detta fält är föremål för förändrade marknader och kunder, och kräver att du vara i högsta beredskap hela tiden.
Försök att skapa en nisch, men inte får besatt med densamma. Din trend kan vara i behov av en stund, och sedan kommer växling. Du behöver justera själv baserat på kundens enda krav.
Om du är hårt, älskar dig kameran, och du har en kreativ känsla, är detta en av de bästa yrken för dig. Lägg till det en skvätt stil och du är redo. Spela med spelreglerna; börja litet, men sikta stor. Så småningom kan du öppna din egen studio!